Wie ben ik

Wie ben ik

Ik ben Nederlands en Indonesisch. Ik voel me gezegend en rijk, omdat ik een mix heb gemaakt van beide culturen waardoor ik in elke situatie mezelf kan zijn. Ik heb een klik met mensen met een migratieachtergrond die naar Nederland verhuisd zijn of hier geboren zijn, zoals ik.

Ik heb een achtergrond als danseres, choreograaf, musicus en docent. Binnen de kunstensector houd ik me bezig met programmering, educatie, productie en advies. Ik heb met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond. De wandelcoaches van Het Coach Bureau werken volgens de resultaatgerichte methodiek die inzichten uit de psychologie combineert met zijnsoriëntatie om actiegericht en compassievol toe te werken naar realisering van helder geformuleerde wensen. Daarnaast hebben acupressuur, shiatsu, pranic healing, yoga en meditatie mij gemaakt tot de mens die ik ben.

wandelcoach opleiding