Wie ben ik

Wie ben ik

Meer dan 30 jaar ben ik werkzaam in de culturele sector waar ik diverse functies heb bekleed. Als maker, uitvoerend danser en programmeur.  Naast coach ben ik adviseur in kunst – en cultuurcommissies voor gemeenten en provincie. Tevens ben ik gamelanspeler en docent. Door deze verschillende rollen heb ik een goed begrip van de sector en hoe daarmee om te gaan.

Uit ervaring weet ik dat je culturele achtergrond zowel een obstakel als een verrijking kan zijn. Diversiteit op de werkvloer wordt steeds meer een gegeven. Weten waar je vandaan komt, en dit op jouw manier succesvol inzetten, maakt je een sterker mens.

Ik heb met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond. De wandelcoaches van Het Coach Bureau werken volgens de resultaatgerichte methodiek die inzichten uit de psychologie combineert met zijnsoriëntatie om actiegericht en compassievol toe te werken naar realisering van helder geformuleerde wensen. Daarnaast hebben acupressuur, shiatsu, pranic healing, yoga en meditatie mij gemaakt tot de mens die ik ben.

wandelcoach opleiding